Cele mai scumpe domenii .ro vandute pana in prezent

top domenii scumpe romania .ro

Exista multe pubicatii romanesti care ofera topuri cu cele mai scumpe domenii din lume, dar pana acum nu s-a facut vreun top cu cele mai scumpe domenii .ro vandute. Motivul pentru care nu exista inca un astfel de top este cat se poate de simplu: informatia nu este la fel de accesibila.

Potrivit legislatiei in vigoare, domeniile .ro nu se pote vinde, dar exista intotdeauna metode de a ocoli impedimentele. Crearea unei simple pagini si vinderea site-ului cu tot cu domeniu este una dintre metodele des intalnite.

In momentul acesta exista peste 2000 de domenii .ro puse la vanzare pe platforma SEDO, cel mai mare broker de domenii din lume. Parfumuri.ro, terenuri.ro, muzica.ro si licitatie.ro sunt cele mai active licitatii, fiecare cu peste 20 de oferte la activ.

Dar se ne indreptam atentia spre domeniile care deja s-au vandut. Lider este easyprint.ro achizitionat cu 8775 USD in 2013 de catre compania germana United Print.

Pe locul 2 se afla warehousefinder.ro achizitionat in 2011 cu 7000 USD de catre compania Jones Lang LaSalle, specializata in servicii financiare si profesionale dedicate domeniului imobiliar. Compania detinea deja warehousefinder.sk (Slovacia) si warehousefinder.cz (Cehia) si asa au ajuns sa plateasca 7000 USD pe warehousefinder.ro.

Pe locul 3 se afla zuno.ro, achizitionat in 2009 contra sumei de 6650 USD de catre compania Lex Synergy, specializata in managementul domeniilor. Cel mai probabil exista o legatura cu banca Zuno, care recent a devenit o entitate in reteaua de banci a Raiffeisen International.

Daca pe warehousefinder.ro exista un site ce deserveste o afacere, easyprint.ro si zuno.ro sunt parasite in momentul de fata.

Aveti mai jos cele mai scumpe domenii .ro vandute pana acum (vanzarile private nu au fost luate in considerare):

Despre autor

digital.ro
digital.ro

Servicii Digital Marketing Complete: paul@digital.ro

Copyright © 2017 Digital Marketing